Faldsikring til grønne tage

Grønne tage giver mange fordele og udbredelsen er stærkt stigende i disse år. For at opnå alle fordele ved det grønne tag er det nødvendigt med inspektion og rengøring flere gange årligt. Hver gang vedligeholdelse udføres på det grønne tag, skal mennesket, som udfører dette arbejde højt over jorden, kunne have tiltro til et effektivt faldsikringssystem.

Hos CLIMATIC A/S synes vi, at faldsikring skal give fuldstændig bevægelsesfrihed uden at skæmme bygningens unikke udseende, alt imens at mennesket som færdes på taget på intet tidspunkt er i fare for at styrte ned.

Faldsikring til grønne tage

Grønne tage er tykkere og dybere end traditionelle tage – simpelthen fordi vegetationen på det grønne tag kræver det. Udover selve tagdækket, vil der være isolering, et vækstlag samt en vandtæt membran, som normalt består af tre lag. Faldsikringen skal kunne indordne sig under disse betingelser.

Ankerpunkterne på et horisontalt livline wiresystem som fx Climatic’s LinkedPro skal være nemt tilgængelige, også selvom de er placeret i så dybt et omkringliggende materiale. Dette kan let lade sig gøre ved at øge højden af ankerpunkterne ved hjælp af forlængerstykker. Personen på taget kan nu koble sig på faldsikringssystemet og færdes sikkert overalt på det grønne tag – og dette med fuldkommen bevægelsesfrihed.

Kontakt os og hør, hvordan du også kan få styr på sikkerheden på dit grønne tag.

Se også mere her om spektakulære BLOX som valgte Climatic’s faldsikring p.g.a. det pæne design.

 

fp-xsp vcm_9489