Faldsikring

I dag er Climatic A/S en af de førende udbydere af faldsikrings løsninger i Danmark. Vi har i gennem mere end 20 år installeret og serviceret faldsikringsudstyr til alle typer af bygninger, og vi har i dag dybe strategiske samarbejder med de mest toneangivende globale systemfabrikanter såsom Honeywell (og deres registrerede varemærker Söll, Xenon, Miller m.fl.) samt 3M (og deres registrerede varemærker Capital Safety, SALA, Protecta m.fl.) og flere andre.

Der findes forskellige typer af faldsikring. Climatic tilbyder et komplet udvalg af innovative produkter. Vi tilbyder også specialfremstillede løsninger som forener pris og brugervenlighed i perfekt balance til enhver bygning. Altid med absolut garanti for at faldsikringen vil virke korrekt, sikkert og pålideligt.

Foruden montage af nye systemer tilbyder vi også lovpligtige 12-måneders eftersyn af såvel faste systemer, faldtaljer/faldblokke m.m. – se nedenfor under “Service”.

Vi startede for over 20 år siden med at montere permanente wiresystemer. Vi tør næsten sige, at der i dag ikke findes en faldsikringsopgave, som vi ikke har prøvet mindst én gang før.

Vores faldsikrings afdeling består i dag af 4 områder (klik nedenfor og læs mere):

Læs mere om de mest typiske løsninger, som vores kunder efterspørger: