Faldsikring Wiresystem

Climatic’s wire-baserede faldsikringssystem er udviklet til at imødekomme behovet for bevægelsesfrihed, når der arbejdes på taget. Dels er det nødvendigt at have begge hænder fri, når man skal udføre reparationer og vedligeholdelse på et tag, men det er også en klar fordel, at man uhindret kan komme omkring på hele taget uden at skulle gå på kompromis med sikkerheden. Og det kan man, fordi sikkerhedslinen ikke er fæstnet til et bestemt sted, men derimod til et lukket system af kabler, hvor det på grund af et patenteret system ikke er nødvendigt at koble sig af.

Climatic A/S har aftaler om forhandling af faldsikringssystemer fra de fleste toneangivende producenter i verden. Et horisontalt wiresystem installeres permanent på bygninger, og andre konstruktioner hvor der er behov for beskyttelse mod fald.

Der kan arbejde op til 4 personer samtidig på systemet. Brugerne kobler sig selv på wiren med en glider / shuttle, som kan bevæge sig uhindret langs linen og hen over mellemankre. Nedenfor ses video fra en af vores leverandører, som illustrerer princippet med en glider, som muliggør sikker færdsel uden at skulle afkoble sig systemet.

Climatic’s wiresystemer er designet og testet i overensstemmelse med DS/EN 795 klasse C. Konformitet til denne standard bliver kontrolleret af testinstitutter fx APAVE.

Der skal anvendes faldsikring sammen med systemet, f.eks. sele, ankerline eller faldblok.

Systemets konsolbeslag placeres oven på tagdækningen, og fastgøres i den underliggende konstruktion, konsollerne er forsynet med inddækning som tætning mod den eksisterende tagdækning.

LIGE NU: “Spektakulære BLOX valgte design og æstetik”

Faldsikring wire

Traditionelt tag

Beplantet tag