Climatic overtager Scanunits faldsikringsaktiviteter

Climatic A/S og Scanunit Danmark A/S har indgået aftale om, at Scanunits faldsikringsaktiviteter overdrages til Climatic. Aftalen omfatter i alt 5 medarbejdere, udstyr, lager, certifikater m.m. Overdragelsen har fundet sted.

Aftalen er kommet i stand på baggrund af svenskejede Scanunits ønske om at fokusere på sin kerneforretning indenfor skibsfart (inspektion, service og reparation af bl.a. løftegrej, redningsudstyr m.m.). Samtidig ønsker Ringsted-baserede Climatic at styrke sin allerede etablerede faldsikringsforretning.

CEO for Scanunit AB, Kristian Berg udtaler: ”Med denne aftale har jeg en stærk fornemmelse af, at Scanunits team i Brøndby (faldsikringsaktiviteterne) vil få en rigtig god fremtid. Det glæder mig. ”

Area Manager Stephan Visser uddyber: ”Jeg har været ca. 25 år i branchen, og jeg oplever, at markedet ændrer sig betydeligt i disse år. Jeg ser frem til de nye muligheder, som Climatics ejerskab åbner, alt imens vi udvikler eksisterende samarbejder til fordel for vores mange nuværende kunder. En samling af disse to virksomheder betyder at vi kan vise markedet hvad vi mener med at sikre arbejde i højden, permanent såvel som midlertidigt. ”

Direktør og medejer i Climatic A/S, Rasmus Plougmann udtaler: ”Vi oplever voksende efterspørgsel på vores løsninger, og overtagelsen af Scanunits faldsikringsaktiviteter sætter os i stand til at hjælpe flere kunder. Vi vil gå forrest og drive sikkerhedsagendaen, og vi vil fremover være decideret landsdækkende med egne montører og serviceteknikere i Jylland, Fyn og på Sjælland lige fra Struer i vest til Stevns i Øst. Vi får nu nogle unikke specialistkompetencer ind i vores team, så vi fremover kan tilbyde nuværende og kommende kunder rope access til særligt krævende montageopgaver, egen inddækning af faldsikringsstolper, udvidelse af omfanget i vores serviceeftersyn af ABV / brandventilation, eget eftersyn af faldblokke, udlejning af midlertidig sikring af arbejde i højden og meget mere. ”